SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

Predstavljamo program kojim će Domovinski pokret, zajedno s partnerima, vratiti Hrvatsku Hrvatima!

➡ Hrvatice i Hrvati, dragi sugrađani, predstavljamo vam Program Domovinskog pokreta za nadolazeće parlamentarne izbore 2024. godine! Ovaj program je plod srčanog rada, iskrenih emocija i žarkih želja za boljom Hrvatskom, a prvi puta javno ga je na veličanstvenom skupu Domovinskog pokreta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog predstavila naša draga, prof. dr. sc. Branka Lozo, članica predsjedništva Domovinskog pokreta i urednica programa. Zahvaljujemo se gđi. Lozo i svim našim suradnicima na predanosti i energiji koju su uložili u ovaj program! Ovaj program donosi svijetlu budućnost u kojoj svatko ima pravo na dostojanstven život, gdje se potiče inovacija, poduzetništvo i razvoj, te gdje se s ponosom čuva naša povijest, kultura i tradicija. Ovo je naša prilika za stvaranje Hrvatske koja s ponosom gleda prema budućnosti! USTANI I OSTANI! Zajedno kročimo prema svjetlijoj budućnosti!

📖 Program možete pogledati na: http://bit.ly/3THnw5I

👨‍👩‍👧‍👦1. STRATEGIJA DEMOGRAFSKOG OPORAVKA DOMOVINSKOG POKRETA ”Obitelj – temelj naše budućnosti!” Potičemo natalitet i podržavamo obitelji kroz različite mjere i olakšice. Obitelj je srce našeg društva, a njeno jačanje ključno je za stabilnu i prosperitetnu Hrvatsku.

👉2. STRATEGIJA NACIONALNE SIGURNOSTI DOMOVINSKOG POKRETA – ”Hrvatska ispred svega!” Osiguravamo sigurnu budućnost naše domovine i njenih građana. Bez obzira na izazove, Hrvatska će biti pouzdan i siguran oslonac za sve svoje stanovnike.

🙏 3. OSIGURAVANJE PUNOG PIJETETA DOMOVINSKOG RATA ”Ponosan branitelj temelj je Hrvatske!” Poštujemo i čuvamo naslijeđe Domovinskog rata kao temelj naše slobode. Branitelji su naš ponos, a njihova žrtva neće biti zaboravljena.

🚫 4. DOMOVINSKI POKRET ZA OTKAZIVANJE ISTANBULSKE KONVENCIJE ”NE Istanbulskoj konvenciji!” Branimo tradicionalne vrijednosti obitelji i odbacujemo štetne ideologije koje ugrožavaju naše temeljne vrijednosti. Naša obitelj temelj je društva, a njen integritet neće biti narušen.

🗳 5. ZA IZBORNI ZAKON KOJIM ĆE SE OMUGUĆITI ELEKTRONIČKO I DOPISNO GLASOVANJE ”Hrvatski spas – svatko ima pravo na glas!” Osiguravamo pravedne i transparentne izbore za svakog građanina. Svi imaju pravo na sudjelovanje u demokratskom procesu, bez obzira na geografske ili druge prepreke.

💼 6. FINANCIJSKA RASTEREĆENJA ZA POTICANJE PROIZVODNIH INVESTICIJA I OSNAŽIVANJE PREHRAMBENE SAMODOSTATNOSTI ”ZA samodostatnu Hrvatsku!” Potičemo gospodarski rast i stvaranje radnih mjesta kroz potrebne reforme. Ohrabrujemo ulaganja u proizvodnju i osiguravamo da Hrvatska postane samoodrživa u prehrambenom sektoru.

🏠 7. PROMICANJE STRATEŠKIH POLITIKA STAMBENOG ZBRINJAVANJA MLADE GENERACIJE ”Pravo na stan temelj je demografske budućnosti!” Osiguravamo pristupačan smještaj za mlade obitelji i potičemo njihovu stabilnost. Mladi su naša budućnost, a njihovo pravo na dom ključno je za rast naše zajednice.

🌾 8. ZA POLJOPRIVREDNE POLITIKE KOJE POLAZE OD TOGA DA JE JAKO SELO TEMELJ JAKE DRŽAVE ”Naselimo selo, očuvajmo identitet!” Podržavamo razvoj ruralnih područja i očuvanje poljoprivredne tradicije. Seljačka srca kucaju u temeljima naše države, a mi ćemo ih podržati u svakom koraku.

💼 9. MJERE EKONOMSKE POLITIKE KOJE POTIČU RAST I PUNU ZAPOSLENOST ”Mirovine i plaće za dostojanstven život svima!” Osiguravamo pravedne uvjete rada i pristojne prihode za sve građane. Svaki radnik zaslužuje poštovanje i pravednu nagradu za svoj trud.

🚀 10. JAČANJE KULTURE PODUZETNIŠTVA, INOVACIJE I STVARANJA NOVIH VRIJEDNOSTI ”Zdrava poduzetnička klima – temelj ekonomskog razvoja!” Potičemo inovacije i razvoj novih poslovnih prilika za prosperitet Hrvatske. Poduzetništvo je pokretač razvoja, a mi ćemo biti potpora svim hrabrim poduzetnicima.

👫 11. STRATEŠKI OSMIŠLJENE POLITIKE KOJE MLADE ZADRŽAVAJU U HRVATSKOJ ”Energičnošću mladih obnovimo Hrvatsku!” Pružamo poticaje i mogućnosti za razvoj karijere mladima u Hrvatskoj. Mladi su naša snaga, a njihov ostanak je ključan za napredak naše domovine.

⚖ 12. ZAŠTITA GRAĐANA OD OVRŠNE MAFIJE ”I ovršeni imaju pravo na ljudsko dostojanstvo!” Borimo se protiv nepravednih praksi i osiguravamo zaštitu za sve građane. Pravednost je temelj našeg društva, a mi ćemo osigurati da svi građani imaju jednaku zaštitu.

🤚 13. I U PANDEMIJAMA GRAĐANI IMAJU PRAVO NA PRIVATNOST ”Protiv korištenja zdravstvenih kriza kao opravdanja za nadzor na ljudima!” Branimo privatnost građana i osiguravamo pravedne mjere u kriznim situacijama. Sigurnost i privatnost su neotuđiva prava svakog građanina, a mi ćemo ih čuvati pod svaku cijenu.
#Domovinskipokret