SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

DONACIJE

Podržite Domovinski pokret – izgradimo zajedno bolju Hrvatsku!

Domovinski pokret predstavlja snagu koja se zalaže za bolju i prosperitetniju Hrvatsku, za čvrste i odgovorne politike koje će omogućiti napredak naše Domovine. Naša stranka posvećena je vrijednostima domoljublja, obitelji i vjere, a sada trebamo vašu podršku da zajedno ostvarimo naše ciljeve. Domovinski pokret stoji pred izazovima i prilikama koje oblikuju budućnost Hrvatske. Da bismo to ostvarili, trebamo vašu podršku.

Zašto donirati Domovinski pokret?

Vaša donacija ima ključnu ulogu u našem nastojanju da Hrvatsku učinimo boljom zemljom za sve nas. Evo nekoliko razloga zašto je vaša podrška od iznimne važnosti:
  • Jačanje Domoljublja: Domovinski pokret promiče ljubav prema našoj Domovini kao i prema obnavljanju nacionalnog ponosa. Donacijama podržavate naše napore da sačuvamo i promoviramo hrvatske vrijednosti.
  • Borba za Obitelj: Obitelj je temelj društva i mi se zalažemo za njezinu zaštitu. Donacijama nam pomažete izgraditi okruženje koje podržava obitelji i mlade.
  • Promocija Vjere: Domovinski pokret cijeni važnost vjere u našim životima. Vaša podrška pomaže u širenju duhovnih vrijednosti i slobode vjeroispovijesti.

Kako donirati Domovinski pokret?

Donacija je brza i jednostavna. Možete odabrati jedan od sljedećih načina:

  • Online donaciju možete izvršiti putem poveznice u nastavku [dodaj link] i klikom na “Donirajte sada” kako biste donirali putem sigurnog online sustava.
  • Donaciju putem bankovne uplate možete izvršiti na sljedeći račun: ERSTE BANKA; IBAN: HR1424020061100987218, SWIFT/BIC: ESBCHR22
  • Donaciju također možete uplatiti putem opće uplatnice koju možete poslati na adresu:
    Domovinski pokret, Vlaška 81f, 10 000 Zagreb

Vaša donacija, bez obzira na njezin iznos, doprinosi našem zajedničkom cilju – boljoj Hrvatskoj za sve nas. S vašom podrškom, možemo graditi budućnost u kojoj se naša Domovina razvija i napreduje.

Hvala vam što ste uz nas – Vaša podrška je temelj našeg uspjeha!