SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

Penava: Plenković s ciljem realizacije plana migrantske invazije krši zakone države čiji je premijer

Domovinski pokret, danas je u DORH-u podigao službenu kaznenu prijavu protiv Andreja Plenkovića zbog najtežeg kršenja hrvatskih zakona i to na poticaj velikog broja građana, udruga te hrvatskih policajaca koje Andrej Plenković prisiljava da svakodnevno krše Zakon o nadzoru državne granice. U suradnji s više uglednih odvjetnika, najiskusnijih sudaca i bivših državnih odvjetnika, nepobitno smo utvrdili, osim političke i nacionalne, i Plenkovićevu kaznenu odgovornost.

Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, svjesno i namjerno, s ciljem realizacije suludog plana migrantske invazije, krši zakone države u kojoj je predsjednik Vlade! Na sve naše dosadašnje zahtjeve da odmah prestane s kršenjem Zakona o nadzoru državne granice, ali i drugih zakona RH i Ustava RH 5. listopada 2023., 18. listopada 2023., 26. listopada 2023., 17. listopada 2024., na naše, u Vladu urudžbirane pisane zahtjeve od 19. listopada 2023. i 17. siječnja 2024. Vlada Andreja Plenkovića se oglušila. To što radi Andrej Plenković nije slučajno, niti je posljedica nemogućnosti hrvatske policije da zaustavi one koji pokušavaju protuzakonito ući u Republiku Hrvatsku kao da hrvatske državne granice ne postoje!

Kaznenu prijavu objavljujemo javno iz gore navedenih razloga, a na priloženoj poveznici pronaći ćete web stranicu putem koje ćemo komunicirati i surađivati sa svima koji će, zajedno s nama, zaustaviti migrantsku invaziju na Hrvatsku i EU, a koju provodi i potiče aktualni predsjednik Vlade i HDZ-a Plenković!

Nakon naših javnih zahtjeva Vladi RH da zaustavi kršenje Zakona o nadzoru državne granice i migrantsku invaziju, javilo nam se na tisuće hrvatskih građana i ogroman broj udruga koje žele, zajedno s Domovinskim pokretom zaustaviti suludu politiku pretvaranja Hrvatske u veliki migrantski logor. Tu i takvu politiku ne podržava više od 95 posto Hrvatica i Hrvata!

Vlada Andreja Plenkovića je, osim svih drugih za Hrvatsku štetnih politika, provodila i kobnu politiku poticanja tzv. migranata da protuzakonito prelaze hrvatsku državnu granicu. Posljedice te i takve Plenkovićeve politike su prijetnja samom opstanku Hrvatske i hrvatskog naroda, te predstavljaju izravno ugrožavanje nacionalne sigurnosti!

Ako niste upoznati s razmjerima migrantske invazije na RH, prema službenim podatcima Vlade RH samo u prošloj 2023. godini koalicijska Vlada Andreja Plenkovića – HDZ-a, SDSS-a i drugih, u Republiku Hrvatsku protuzakonito je pustila 68.500 tzv. migranata. Takva politika ima svoje kobne posljedice po RH s obzirom na to da sve te tzv. migrante, koje je Plenkovićeva Vlada protuzakonito pustila u RH bez ikakve provjere i njihov ostanak legalizirala ”privremenim dozvolama”, europske države imaju pravo vratiti u RH!

To se upravo sada događa, naime prema informacijama iz MUP-ovih krugova, tisuće i tisuće ”migranata” već su vraćene u Hrvatsku i to tajnim noćnim transportima. S obzirom na to da se istinski suverene europske države zatvaraju i odustaju od podrške ”migrantskoj invaziji” na Europu, i da njihove policije zaustavljaju ”migrante” te ih vraćaju u državu koja im je dala tzv. ”privremenu zaštitu” tj. azil, u Hrvatsku će u vremenu koje dolazi biti vraćeno desetke tisuća tzv. ”migranata”! Andrej  Plenković od Hrvatske radi veliki migrantski logor i izravno ugrožava nacionalnu sigurnost i budućnost naše djece!

U ovom trenutku Hrvatskom se kreće više tisuća tzv. ”migranata” kojima je Vlada Andreja Plenkovića dala ”privremenu zaštitu” tj. azil te nitko ne zna, niti može znati, tko su uistinu ti ljudi. Nekada najsigurnije države EU, takva politika pretvorila je u mjesta kaosa i terora! U dijelove švedskih gradova ne smije ulaziti ni policija, stope kriminala, silovanja i eksplozija višestruko su povećane. Dijelovi Bruxellesa, Marseillesa, Berlina i Pariza postali su opasna geta.

Dok Danska i Nizozemska radikalno mijenjaju kobnu migrantsku politiku ranijih poslušnika, Andrej Plenković postupa sasvim suprotno hrvatskim nacionalnim interesima! Da budemo sasvim jasni – nitko, niti jedan jedini ”migrant” ne bi mogao ući u RH da Andrej Plenković svjesno i namjerno ne krši Zakon o nadzoru državne granice, Zakon o Vladi, Zakon o Vladi, Zakon o državnim službenicima te Ustav Republike Hrvatske, i uz to provodi sustavnu kampanju obmanjivanja hrvatske javnosti i svih hrvatskih građana. Iz svih navedenih razloga, Domovinski pokret odlučio je protiv nalogodavca i nositelja takve protuzakonite politike, koja potiče i dopušta migrantsku invaziju, Andreja Plenkovića, podići kaznenu prijavu te od svih državnih institucija tražimo hitno postupanje!