SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

Hrvatice i Hrvati Hvala Vam! Domovinski pokret treća je politička snaga u Hrvatskoj!

ZAGREB, 18. travnja 2024. – Nakon jučer održanih parlamentarnih izbora u Republici Hrvatskoj želimo se zahvaliti svim hrvatskim građanima koji su izašli na izbore te povjerili podršku i povjerenje Domovinskom pokretu s 202.670 glasova.
S izborenih 14 saborskih mandata treća smo politička snaga u Hrvatskoj, a bez nas se više neće moći krojiti budućnost hrvatskog čovjeka. Najviše mandata osigurali smo u V. izbornoj jedinici – tri, zatim po dva u II., IV., IX. i X., dok smo jedan mandat izborili u I., VI. i VII. izbornoj jedinici.

Rezultat je to kandidata na našim listama koji su svojim radom i sposobnošću pokazali da mogu učiniti iskorak na korist svih građana, ali i toga što su na našim listama i istinski heroji Domovinskog rata, hrvatski branitelji, koji su uz Hrvatsku bili kada je bilo najteže, a građani su pokazali da vjeruju da će uz našu zemlju biti i u iduće četiri godine pred nama.
Kao što smo u našem izbornom programu i predstavili, prvenstveno ćemo se boriti za demografski oporavak Hrvatske, za nacionalnu sigurnost i zaštitu naših granica.
Hvala vam što ste nam poklonili povjerenje, pokazali smo još jednom nemjerljivu snagu zajedništva!

Hrvatice i Hrvati ustali su i jasno rekli da u svojoj zemlji žele ostati i boriti se. Zahvaljujemo ovim putem i svima vama koji ste nesebično davali sebe tijekom kampanje i ulagali napore kako bi Domovinski pokret ostvario sjajan rezultat.


S poštovanjem,
Služba za odnose s javnošću Domovinskog pokreta