SREDIŠNJI URED DOMOVINSKOG POKRETA
Maja Horvat, tajnica Domovinskog pokreta
Telefon: 099 5360 235
Adresa: Vlaška 81f, 10 000 ZAGREB
E-mail: info@dp.hr
Radno vrijeme ureda: Ponedjeljak do petak od 9 do 17 sati.

Domovinski pokret poziva na okupljanje: Volite li više Plenkovića ili svoju djecu?!

Nakon posljednjih događaja i predizbornih preslagivanja na političkoj sceni, nakon poziva upućenih Domovinskom pokretu od velikog broja Hrvatica i Hrvata, a posebice nakon niza javnih, ali i mnogobrojnih tajnih poziva Domovinskom pokretu ovih dana, od strane članova, simpatizera i dijelova vodstva HDZ-a, obavještavamo cijelu hrvatsku javnost i sve političke čimbenike da je Domovinski pokret odan svojim temeljnim programskim načelima zbog kojih postoji i zbog kojih je osnovan, a to je služenje hrvatskom narodu i svim hrvatskim građanima! Domovinski pokret je tu da množi, a ne dijeli, da zbraja, a ne oduzima!

Ovime, DP javno odbija tajne pozive i pritiske kojima smo izloženi jer DP stoji sasvim nasuprot, u svijetu nezabilježenoj, koruptivnoj politici Vlade Andreja Plenkovića, provođenju sasvim neprihvatljivih, za Hrvatsku kobnih politika, suprotnih hrvatskim nacionalnim interesima, stoji sasvim nasuprot Plenkovićeve Vlade i koalicijskih partnera na čelu s Pupovcem i njegovom Samostalnom srpskom demokratskom strankom! Ta hrvatsko-srpska trgovačka koalicija Plenković – Pupovac, političko-financijskom korupcijom, godinama sustavno uništava Hrvatsku. Plenković i Pupovac žele zajedno uništavati Hrvatsku i nakon ovih izbora. Mi toj i takvoj Pupovčevoj i Plenkovićevoj politici, ni u kojem ne možemo davati podršku.

Javno pozivamo sve koji nas posljednjih dana tajno pozivaju i nagovaraju na suradnju s Plenkovićem i Pupovcem da odgovore prvo sebi, a potom svima nama: – Volite li više Plenkovića ili svoju djecu jer ovo što Plenković i Pupovac, zajedno rade godinama, političko-financijska korupcija nezabilježena u civiliziranom i demokratskom svijetu, pljačka javnog novca najtežih razmjera koja je eskalirala posljednjim potkupljivanjem Pupovca od strane Plenkovića, poklanjanjem velikog broja državnih nekretnina u najstrožem centru Zagreba, Pupovčevom srpskom društvu Privrednik neposredno pred raspisivanje ovih izbora 8. ožujka 2024., nitko, baš nitko tko želi dobro našoj djeci ne može i ne smije mirno i šutke gledati! Najgora od svih politika dvojca Plenković – Pupovac je poticanje i migrantske invazije na RH koja je također eskalirala proteklih dana, skrivena od javnosti zabavljene predizbornom kampanjom! Plenković skriva od svih nas da se sada, danas, sutra, ovih dana očekuju novi, tajni, noćni transporti  koji za cilj imaju povratak više tisuća ilegalnih migranata u Hrvatsku, a kojima je Plenković  ranije dao azil!

Domovinski pokret jasno je protiv, između ostalog, nastavka sustavne koruptivne politike kontinuiteta Plenkovićeve i Pupovčeve Vlade, provođenja, poticanja i financiranja migrantske invazije na Republiku Hrvatsku i kršenja Zakona o nadzoru državne granice od strane Andreja Plenkovića, nametanja i financiranja rodne ideologije od strane Vlade Andreja Plenkovića, financiranja hrvatsko-srpske trgovačke koalicije i projekta ”Srpskog sveta” Milorada Pupovca, novcem hrvatskih poreznih obveznika, što je naprosto politička i financijska korupcija najgore zamislive vrste. To su naši prvi i temeljni uvjeti za moguće suradnje u budućoj Vladi RH!

Pozivamo sve koji nas javno i tajno pozivaju na ‘suradnju’ da odmah zaustave poticanje i provođenje takvih politika, da prestanu šutke tolerirati kršenje zakona Plenkovićeve Vlade koja krši zakone države čija je Vlada s naglaskom kako se to mora zaustaviti odmah dok još nije prekasno! Posebice, u ovom trenutku, naglašavamo potrebu trenutačnog zaustavljanja za Hrvatsku kobne migrantske invazije jer invazija upravo traje!

Plenkovićeva Vlada, svjesno, namjerno i planski krši Zakon o nadzoru državne granice i u Hrvatsku, dan-danas protuzakonito, kao da hrvatske državne granice ne postoje, pušta tzv. ”migrante”, a u stvarnosti mlade, vojno sposobne muškarce pretežito iz arapskih zemalja i Afganistana! Andrej Plenković to radi po nalogu istih onih koji su od nekada najsigurnijih država EU primjerice Švedske, ili glavnih gradova Belgije, Nizozemske, Danske, koji su danas mjesta kaosa i terora, gdje ulicama hoda vojska, a u čije kvartove ne ulazi niti policija, gdje se drastično povećao broj silovanja, svih vrsta nasilja, eksplozija te terorističkih napada!

Kada bismo dopustili da se takva kobna politika nastavi, Hrvatska uskoro ne bi bila ni hrvatska, ni lijepa, ni naša, a naše kćeri i sinovi, bili bi osuđeni na život u zemlji kaosa i terora, dok iz nje na kraju ne bi otišli kao svi oni koje je Plenkovićeva Vlada do sad otjerala iz Hrvatske, čak njih 300.000 za vrijeme njegove Vlade!

Poslušničkim provođenjem tuđe, tzv. ”migrantske politike”, ugrožavaju se svi hrvatski građani, nacionalna sigurnost i sam opstanak RH kao države. Andrej Plenković je u Hrvatsku protuzakonito pustio 68.500 ilegalnih migranata, te je pritom izravno prekršio Zakon o nadzoru državne granice, više hrvatskih zakona, uključivo i Ustav RH, te je ugrozio nacionalnu sigurnost i sam opstanak RH kao države i to tako da im je Andrej Plenković dao azil ili tzv. ”privremenu zaštitu”, čime je Hrvatsku obavezao na prijem svih ilegalnih migranata koje druge države EU ne žele odnosno, deportiraju nazad u RH!

Nakon opetovanih javnih upozorenja Plenkovićevoj Vladi i zahtjevima da prestanu kršiti Zakon o nadzoru državne granice, naposljetku bili smo primorani kazneno prijaviti predsjednika Vlade RH, Andreja Plenkovića koji skriva od javnosti, ali i od svoje stranke HDZ-a, da se sada, u ovom trenutku, događa masovni povratak mladih vojno sposobnih muškaraca tajnim noćnim transportima!

Plenković namjerno unosi zabunu u javnost da su ilegalni migranti i strani radnici jedno te isto, međutim još je dodatnih 300.000 stranih radnika, a trenutno nitko u RH, ni hrvatska policija ni građani, neznaju koji su koji. U ovom trenutku se Hrvatskom, bez ikakvom nadzora, kao posljedica sulude i kobne politike Andreja Plenkovića kreće više tisuća ilegalnih migranata, u stvarnosti mladih, vojno sposobnih muškaraca iz arapskih zemalja i Afganistana, nepoznate prošlosti, stvarnog identiteta i namjera!

Zaustavljanje migrantske invazije uvjet je opstanka hrvatskog naroda i države! Zajedno s demografskim slomom, sustavnim raseljavanjem najboljih među nama – mladih i njihovih mladih hrvatskih obitelji, već za nekoliko godina Hrvatska, ponavljamo, ne bi bila ni lijepa ni naša! Mi smo mjesecima radili na našem programu koji ćemo predstaviti na Skupu Domovinskog pokreta 23. ožujka 2024. godine, programu buduće, napokon istinske hrvatske Vlade! To su, uvjeren sam, učinile i mnoge političke stranke, ali javno pitam sve nas: – Za koga svi ti lijepi, pametni i krasni predizborni programi? Za koga sve te ”prirodne” i ”neprirodne”, ”desne” i ”lijeve” koalicije? Za koga sve ovo oko nas? Za sve nas nije i ne smije biti ”predizborno pitanje” nego pitanje svih pitanja: – Volimo li mi svoju djecu?

Ako volimo, a želim vjerovati da volimo najviše na svijetu, onda ćemo svoju zemlju, kao lijepu i kao našu ostaviti svojoj djeci! Svojoj, ne tuđoj! Pozivam sve ljude, iz svih političkih stranaka, posebice sve one koji nas ovih dana javno i tajno zovu i nagovaraju, da samima sebi, pred ogledalom, odgovore na pitanje svih pitanja: Vole li više Plenkovića ili svoju djecu?! Pa tek nakon toga stanu pred svoju obitelj, svoje najbliže, susjede i prijatelje, svoje stranke, pred hrvatski narod! U tom pitanju svih pitanja, pitanju ”Volimo li svoju djecu?”, leži i odgovor svih odgovora – kakva i s kime treba biti nova hrvatska vlada? Taj odgovor svih nas mora biti: – DA!